Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Година Землі

Субота, 29.03.2014    

Година Землі на Бакалії Година Землі на Бакалії   Сьогодні, 29 березня 2014 року, з 20:30 до 21:30 проводиться Всесвітня кампанія "Година Землі". Люди у всьому світі вимикають світло на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій людей для боротьби зі зміною клімату.
   Є й скептики подібних акцій, які стверджують безглуздість скорочення споживання електроенергії всього на одну годину. Мовляв, реактори і генератори промислових електростанцій проблематично зупинити за одну годину, а відповідно і скорочення викидів парникових газів від їх роботи досить умовні і не відповідають заявам екологів.
   Як наслідок, акція носить скоріше символічний характер. Але навіть скептики не заперечують необхідності залучення уваги до екологічних проблем, а це один із найдієвіших способів вирішення проблеми.
   Як бачимо на знімках, багато мешканців будинків на Бакалії (місцевість ДВРЗ) таки вимкнули світло в своїх квартирах. Сподіваємось, що в останню суботу березня наступного року в нашому дворі буде цілковита темрява! :)


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):