Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Круглий стіл на ДВРЗ

Середа, 12.03.2014    

Карабаєв Даніель Таїрович    Завтра, 13 березня 2014 року в поліклінічному відділенні №1 Київської міської клінічної лікарні №11 (вул.Рогозівська, 6, мікрорайон ДВРЗ) відбудеться круглий стіл. Його тема: “Про засади запобігання і протидії корупції та хабарництву в закладах охорони здоров’я Дніпровського району міста Києва. Відповідальність за хабарництво та корупційні правопорушення”.
   Початок круглого столу о 17 годині, відповідальний за проведення заходу - Карабаєв Даніель Таїрович - лікар-терапевт, Начальник Управління охорони здоров’я Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. Телефон: 512-23-84.
   Народився в 1959 році в м.Києві. В 1981 році закінчив Тернопільський державний медичний інститут за спеціальністю "Лікувальна справа", в 1989 р. - клінічну ординатуру на кафедрі соціальної гігієни та організації охорони здоров’я Київського медичного інституту, в 2002 р. – Інститут міжнародних відносин Національного університету ім. Т.Г. Шевченка за фахом «Міжнародне право», в 2004 р. – докторантуру Міжнародної Кадрової Академії Міжрегіональної академії управління персоналом та Міжнародного відкритого університету за спеціальністю «Державне управління».
   Доктор філософії в галузі державного управління, захистив дисертацію на тему «Влада і державне управління в Україні: структурна функціональна організація і шляхи вдосконалення» Професор екології міжрегіональної академії управління персоналом з 2004р. Академік Міжнародної академії екології.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси" та "Медицина".


Вам була корисна ця стаття?