Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Інструкція з перефарбування

Понеділок, 10.03.2014    Скорочено, оригінал статті - на сайті Українська правда

   Для багатьох політиків та держслужбовців сьогодні постало питання правильного та ефективного перефарбування. Оскільки ці люди ніколи не були успішними менеджерами, то в більшості випадків вони роблять помилки, обирають неправильний час, місце, переграють з емоціями. Саме тому пропоную невеличку інструкцію для всіх спраглих до нових звершень, для всіх чиновників, політиків і громадських діячів, які мріють відкинути все старе, і затято взятися за нове.
   Отже, існує декілька простих правил швидкого і ефективного перефарбування. По-перше, не хвилюйтеся про свою попередню історію – люди зазвичай мають коротку пам'ять, і навряд чи будуть згадувати події навіть двохлітньої давності.

Перефарбування

   По-друге, виберіть красиві інформаційні приводи, прив'яжіть їх до актуальних питань. По-третє, різко і безапеляційно міняйте формулювання і не намагайтеся пояснити свої попередні дії. Просто станьте новою людиною і критикуйте попередню "злочинну владу", ланкою якої ви були.
   По-четверте, негайно обирайте собі союзника серед переможців. Для членів "Партії регіонів" такими можуть стати представники місцевих "УДАРу" або "Свободи". Нарешті, оберіть собі красиве гасло, щоб одразу виділитися і затьмарити зірки. Наприклад, демонтаж пам'ятника Леніну. Але чи підходять такі гасла багаторазово перефарбованим політикам? Повірте, прекрасно підходять!
   Слідуйте цим простим правилам, шановні політики і чиновники, і жодна люстрація не увійде в ваше спокійне життя.
Артем Біденко


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Політика" та "Гумор".


Вам була корисна ця стаття?