Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Рух громадського транспорту Києва в онлайні

Неділя, 02.03.2014    

   У Києві стали доступні GPS-дані наземного громадського транспорту. На сьогодні в онлайн-режимі можна відслідкувати рух 123-х маршрутів – всі автобусні маршрути, тролейбусні та майже всі трамвайні. Наприклад, у місцевості ДВРЗ (схід Києва) модулі GPS встановлені на трамвайних вагонах маршрутів №№32 та 33. А от на маршруті №23 - поки що ні. Протягом місяця планується підключити решту трамваїв та київську міську електричку. Знайти Київський транспорт онлайн можна за посиланням. Трамвайний маршрут №33 - тут.
   Заходьте на сторінку й чекайте - картинка оновлюється декілька разів на хвилину. Піктограми трамваїв рухатимуться по маршруту. Угорі схеми можна вибрати, рух у який бік ми хочемо дивитись. Або залишити перегляд руху в обидва боки.
   Навівши курсор на зупинку (піктограми зупинок зроблені окремо - в кожну сторону маршруту), можна дізнатись, коли буде найближчий та наступний трамвай. Якщо проживаєте близько від маршруту - можна встигнути добігти :)

   Стосовно маршрутних таксі – вивчається ситуація щодо можливості отримання даних не лише від КП «Київпастранс», а також і приватних перевізників. Варто також зауважити, що систему запущено в тестовому режимі, тому протягом певного часу можливі перебої в роботі сервісу.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):