Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Масляна на ДВРЗ

Вівторок, 25.02.2014 р.  

Оголошення Оголошення    В суботу, 1 березня 2014 року на площі біля Центру культури та мистецтв Дніпровського району (вул.Алма-Атинська, 109, місцевість ДВРЗ) відбудеться Дніпровська масляна.

   Її організатор - Дніпровська районна в м.Києві державна адміністрація - запрошує на свято о 12 годині.

   Нижче - один з відеофрагментів минулорічного свята. На сцені - артисти місцевого театру "Дзеркало". Виступатимуть вони й цього разу. Приходьте!





   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб" та "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Вячеслав  06.03.2014 16:13
Пане Віктору, про те, що усі заходи в березні місяці скасовані, повідомлялось ще за тиждень до масляної. Тому, вважаю що Ваше прохання не актуальне.

Віктор Хоменко  01.03.2014 11:37
Шановні мешканці ДВРЗ, прошу Вас не приходити на свято масляної 1 та 2 березня. Знаю, що всі ми кожен рік відзначаємо свято приходу весни, кожен з нас сподівається на найкраще у своєму житті, але зараз не час проводити святкування та якісь розваги на нашому районі, коли вся Україна проводить поминальні служби у церквах за загиблими на Майдані під час звірських штурмів з боку бандитської влади за нашу з Вами свободу та незалежність. Так, ще вчора у лікарні помер ще один наш побратим Владислав Зубенко, йому було всього 23 роки. Стара влада та ії прибічники не розуміють того болю, який кожен з нас відчуває у своєму серці. Тому як громадянин, мешканець ДВРЗ та член Народної Ради Дніпровського району, звертаюсь до керівника Дніпровської РДА пана Кравченка С.О., начальника відділу культури та депутата Київради Тесленко П, припинити проводити розважальні дії у нашому районі на час поминальних днів за нашими загиблими. З повагою Віктор Хоменко.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):