Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Екстрене засідання в Дніпровській РДА, щодо діяльності Громадських варт

Понеділок, 24.02.2014    Оригінал новини - на сайті газети "Дніпровець"

   В суботу 22.02.2014р., в Дніпровській райдержадміністрації пройшло позачергове зібрання, щодо допомоги мирним мешканцям координувати діяльність Громадських варт та зменшення напруги серед населення. В засіданні взяли участь представники громадськості: депутат Київради - Андрій Странніков, депутат Київради Павло Тесленко, голова райдержадміністрації Сергій Кравченко, голова Комітету мікрорайону «Дніпровець» (ДВРЗ) Вячеслав Себба, представники Громадських варт Дніпровського району. Також був присутній голова РУ ГУ МВС в Дніпровському районі Віталій Чайка.

Нарада

   «Для того щоб діяльність Громадських варт була більш ефективна, ми маємо сьогодні визначитись з планом дій, які допоможуть нам це реалізувати. Сьогодні у нас існує штаб ДНД, є приміщення, зв’язок, є міліція. Зараз виникла потреба все це скоординувати, щоб вони змогли працювати спільно.» – зазначив голова Дніпровської РДА Сергій Кравченко.
   Андрій Странніков зазначив що, в зв’язку з тим, що ситуація в столиці стабілізується, потрібно розглянути можливість коригування кількості блокпостів. «Зараз Громадська варта веде активну роботу для забезпечення громадського порядку та захисту району, ситуація стабілізується. Серед учасників варти багато прихильників ідеї, щодо залучення їх до штабів ДНД».
   Також Странніков проінформував про те, що старшими Громадських варт ведеться активна співпраця з мешканцями, постійно проводиться їх координування та інформаційна підтримка. Депутат наголосив що, «буде досить результативно залучити до налагодження співпраці існуючих членів ДНД, які вже мають певний досвід». Віталій Чайка проінформував про те, що зараз міліція активно співпрацює з мешканцями, котрі роблять все можливе щоб захистити свої домівки, запобігають конфліктним ситуаціям та зменшують соціальну напругу. На деяких блок постах в допомогу представлені представники міліції. Доки діятимуть блокпости створені Громадськими вартами, ми забезпечимо обов’язкову присутність співробітників міліції.
   Павло Тесленко: «Я підтримую ідею, щодо налагодження спільної роботи між робітниками міліції, ДНД та Громадськими вартами. Як відповідальний за територію мікрорайонів ДВРЗ та Стара Дарниця та її мешканець, вважаю своїм обов’язком налагодити таку роботу, для недопущення виникнення можливих конфліктних ситуацій у Дніпровському районі».
   Також Павло Тесленко запропонував запросити представників громадських варт, членів органів самоорганізації населення та інших об’єднань громадян, взяти участь у формуванні оновленого штабу ДНД та налагодження його роботи для підтримки громадського порядку і захисту району. За результатами засідання, було прийнято рішення, усіляко сприяти мирним мешканцям, членам Громадської варти району офіційно переходити в лави членів ДНД та допомогти налагодити взаємозв’язок з міліцією.
Автор: Вячеслав Себба


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):