Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Фракція Партії Регіонів Київради саморозпустилась

Неділя, 23.02.2014    Оригінал новини - на сайті Київської міської організації Партії Регіонів


ЗАЯВА ФРАКЦІЇ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ У КИЇВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ
23.02.2014 10:17
   Сьогодні в Україні велика біда: матері втратили своїх синів, жінки – чоловіків, діти залишилися без батьків. Ми висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих і побажання швидкого одужання пораненим.
   Як громадяни, ми не можемо стояти осторонь того, що відбувається в країні. Політика президента та керівників Партії регіонів, всупереч її програмним засадам, призвела до силового протистояння на вулицях Києва та смертей десятків людей, поставила український народ і українську державність під загрозу існування.
   Ми не розуміємо й не підтримуємо жорстокі дії правоохоронних органів. Але, ще більше ми не розуміємо, чому влада не застосувала всіх можливих заходів, щоб не допустити вбивства людей, які вийшли на Майдан з прагненням змін в країні.
   Партія регіонів повинна була стати партією, яка відстоює інтереси всіх регіонів України, але такою стати не змогла.
   Ми не бачимо можливості продовжувати працювати в лавах цієї політичної сили. Тому, депутатська фракція Партії регіонів у Київській міській раді припиняє свою діяльність і заявляє про розпуск.

 

   Прим. ред. Нагадаємо, що до складу фракції Партії Регіонів входив місцевий громадський і політичний діяч, випускник школи №103 (мікрорайон ДВРЗ) Павло Тесленко - див. скріншот з сайту Київської міської ради.

  Павло Тесленко - член фракції Партії регіонів

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Політика" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

ДВРЗ  26.02.2014 12:57
Партія регіонів повинна відповісти за злочини проти Ураїнського народу. Особисто депутати Київради,які після падіння пана Черновецького взяли під контроль всіх його депутатів,позаводили на них кримінальні справи і таким чином їми маніпулювали. Фракція ПР в Київраді буде персонально відповідати за злочини перед киянами. За незаконну торгівлю землею,за продані дитячі садочки,за незаконні рішення по "Гостинному двору" на Подолі та багато іншого. Перефарбуватися зараз не вийде,кожного до відповідальності, кожного знаємо в обличчя.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):