Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Павло Тесленко допомагає захистити мешканців ДВРЗ та Старої Дарниці

Субота, 22.02.2014    Джерело: прес-служба депутата Київради Павла Тесленка

   В ніч з 20 на 21 лютого по всьому Києву мешканці об’єднувались задля підтримки порядку та захисту дворів української столиці. В Дніпровському районі, ввечері одразу зібралось майже 400 осіб. Мешканцями було організовано 70 екіпажей для автопатрулювання району. Загалом в патрулюванні всього району взяли участь понад дві тисячі жителів.
   Жителі ДВРЗ та Старої Дарниці звернулись до депутата Київради Павла Тесленка з проханням вжити заходів щодо захисту домівок, рідних та близьких від можливої небезпеки.
   «З проханням допомогти захистити наш рідний район ми звернулись до свого депутата, земляка, Павла Тесленка. Прийшовши до його будинку ми зустрілись з депутатом та розповіли Павлу Петровичу про свої хвилювання за наші сім’ї, наших дітей, друзів та близьких. Ми уважно спостерігаємо за новинами по телевізору, радіо, в газетах і соціальних мережах. Все це наводить жах, щойно подумаємо що може статися з близькими нам людьми тут, в нашому рідному районі» - розповів один з мешканців мікрорайону ДВРЗ, (Алма-Атинська, 4) Олександр Лисенко. «Спільно з депутатом, ми вирішили, провести ряд заходів для захисту мешканців від можливої небезпеки та підтримки порядку. В цю ніч безліч небайдужих мешканців підтримували нашу ідею та об’єднувались з нами. Кожен бажаючий надавав посильну допомогу. Я вже давно не бачив такої єдності та порозуміння серед наших земляків» – додав пан Олександр.

  Самооборона на ДВРЗ

   «В зв’язку з вкрай важкою ситуацією в Україні, до мене звернулись друзі, близькі, однокласники, мешканці ДВРЗ та Старої Дарниці, з проханням допомогти захистити район від можливої небезпеки. Разом з мешканцями, задля захисту наших домівок, рідних та близьких було прийнято рішення провести ряд заходів, спрямованих на підтримку порядку в районі. Я повністю розумію хвилювання наших мешканців, як депутат від цієї території, та як її мешканець, завжди підтримаю усіх, хто має добрі наміри по відношенню до свого рідного краю. Завдяки організованості мешканців за цю ніч на території ДВРЗ та Старої Дарниці не було зафіксовано жодних протиправних дій» - проінформував депутат Київради Павло Тесленко. «Дякую всім землякам, хто долучився до захисту нашого району.» – додав політик.
Керівник прес служби депутата Себба Вячеслав


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Самоорганізація".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):