Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Школярі ДВРЗ та Старої Дарниці - переможці конкурсів учнівської творчості

Понеділок, 03.02.2014    За матеріалами Управління освіти Дніпровського району м.Києва

   9 березня 2014 року виповнюється 200 років від дня народження видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка - патріота й борця за свободу, мислителя й письменника. В минулому та в поточному році учні загальноосвітніх навчальних закладів Дніпровського району м.Києва приймають участь у мовно-літературних конкурсах, присвячених ювілею. Приємно, що серед переможців конкурсів - учні шкіл Старої Дарниці та ДВРЗ.
   Третє місце у ІІ (районному) етапі ХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, в номінації "Література" завоювала учениця 10 класу школи №42 Ірина Чепіль (учитель С.Ф.Одинець).
  Призерами ІІ (районного) етапу IV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім.Т.Шевченка стали учениці 11-ї школи Ірина Сердюкова (2-е місце, вчитель Н.К. Федорова), Маргарита Пархоменко (2-е місце, вчитель Н.К.Федорова) та Валерія Черепанська (3-е місце, вчитель Л.А.Бублик). Учениця школи №42 Аліна Божко (вчитель О.М.Гаврило) теж завоювала третє місце в цьому конкурсі, як і учні школи №103 Наталія Гребенькова та Катерина Черепичник (вчитель І.В.Возняк), а також Олеся Деркачова (вчитель Г.Ф.Андрух).


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):