Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У Дніпровському районі Києва створюється Молодіжна рада

Вівторок, 21.01.2014 р.  

   Згідно з Розпорядженням №8 Дніпровської в м.Києві райдержадміністрації від 16.01.2014 року при РДА створюється Молодіжна рада. Вона буде консультативно-дорадчим органом з питань формування та реалізації державної молодіжної політики в Дніпровському районі м.Києва.
  Серед завдань новоствореного органу: сприяння розвитку учнівського та студентського самоврядування; участь у розробці заходів культурно-просвітницького, виховного та економічного характеру; залучення молоді до вирішення питань соціально-економічного, політичного та культурного життя Дніпровського району міста Києва; забезпечення врахування громадської думки у процесі підготовки та організації виконання рішень голови Дніпровської РДА в сфері молодіжної політики.
   Строк повноважень Молодіжної ради становитиме 2 роки, а персональний склад буде сформовано відділом у справах сім'ї, молоді та спорту Дніпровської районної держадміністрації з урахуванням пропозицій громадських організацій і органів учнівського та студентського самоврядування.
   Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Дніпровської РДА знаходиться за адресою: м.Київ, вул.Краківська, 20. Телефони: (044)292-4834, 292-3564, 559-6954. Адреса електронної пошти: dvssm@ukr.net.


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):