Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Скарги мешканців ДВРЗ в новому році

П'ятниця, 17.01.2014    

   Новорічні свята закінчились і почалося буденне життя, яке ніколи не буває безпроблемним. На які ж проблеми вже встигли поскаржитись в новому році мешканці київського мікрорайону ДВРЗ?
   Міським Контактним центром 1551 з першого січня 2014 року зареєстровано 11 скарг з місцевості ДВРЗ. З них 7 скарг надіслано мешканцями будинку №64 по вулиці Алма-Атинській. Шість заявок стосуються поломок пасажирського ліфта - скарги від 1, 5, 11, 12, 15 та 16 січня. Вони об'єднані однаковою назвою "Не працює пасажирський ліфт". Ще одна скарга - про незадовільний санітарний стан у ліфті та про відсутність освітлення при вході до будинку. Відповіді стандартні: "Виконано" або "Потребує додаткового фінансування".
   Серед інших скарг - відсутність стовпа вуличного електроосвітлення між будинками №99 та 101 (електричні проводи лежать на деревах), відсутність освітлення в одних будинках та сильний запах від каналізації - в інших.

Скарги мешканців ДВРЗ

   А мешканці будинку №97/1 вимагають звільнити горище будинку (під'їзд №5) від технічного обладнання "Укртелекому", оскільки таке розміщення недопустиме без письмового погодження із співвласниками будинку - вважає автор скарги.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Запит до влади" та "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):