Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Заступник голови Дніпровської РДА відвідав бібліотеку №158

Вівторок, 14.01.2014    За матеріалами сайту Дніпровської РДА

   У бібліотеці №158 (вул.Алма-Атинська, 109), яка знаходиться в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (колишній клуб ДВРЗ), відбулася зустріч заступника голови Дніпровської РДА Анатолія Павленка з бібліотекарями.
   Бібліотека розташована в затишному невеличкому приміщенні. Не дивлячись на це, у ній налічується велика кількість книг - близько 18 тисяч. І на абонементі, і в читальному залі завжди людно - за рік бібліотеку відвідує більше ніж 2 000 читачів. За словами керівника Централізованої бібліотечної системи Дніпровського району Галини Саврасової: «Головна особливість бібліотеки №158 – вона відображає в собі всю історію мікрорайону ДВРЗ».
   З метою підготовки до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка кожна бібліотека має за честь відкрити свої фонди і продемонструвати сучасному поколінню найкраще літературне надбання українського народу. На експозиції у бібліотеці № 158 представлені книги, наукові збірки, довідкові видання, матеріали на іноземних мовах, статті з періодичних видань і твори письменника. Виставка буде корисною науковцям, викладачам, студентам та широкому колу читачів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):