Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Повчальне ДТП перед мостом ДВРЗ

П'ятниця, 03.01.2014    

   Сьогодні о 18 год. 22 хв. на перехресті перед мостом ДВРЗ трапилась дорожньо-транспортна пригода - зіткнулись два легкових автомобілі. Швидкість при зіткненні була невелика, тому люди не постраждали.
   Здавалося б, рядове ДТП в банальній ситуації - перший автомобіль (білого кольору) зупинився, щоб пропустити трамвай, а другий (сірого кольору) з-за неуважності водія вдарив перше авто. Як правило, винен той, хто ззаду - "не дотримався безпечної дистанції".
   Через деякий час приїхав екіпаж ДАІ, вивчив ситуацію і почав оформлювати протокол події. Зазвичай невинуватого учасника ДТП відпускають раніше, а з винуватим працюють довше. Але на фото видно, що на місці події залишився саме перший (білого кольору) автомобіль!
   Давайте й ми роздивимось уважніше. На другому знімку (датованому 18:22:23) перший автомобіль заїхав майже на рейки, і лише тоді помітив трамвай, який наближався зліва. Тому водій вирішив здати назад, і врізався при виконанні цього маневру в машину, яка тим часом під'їхала ззаду (третій знімок - 18:22:30).
   Так що порушив правила саме водій першого автомобіля - на перехрестях заборонено рух заднім ходом. З іншого боку, водій другого автомобіля міг передбачити подібний розвиток ситуації і не під'їжджати до першої машини впритул.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЧП" та "ДТП".


Вам була корисна ця стаття?

Житель ДВРЗ  08.01.2014 15:13
А мы учимся у россиян - у них понятие зеркала заднего вида отсутствует (см. ролики на ютубе). А если бы человек шел?

Володимир  04.01.2014 00:33
Якщо обидва водії мають "автоцивілку", краще не викликати ДАІ, а скористатися європротоколом. Буде дешевше.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):