Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Учителі ДВРЗ - на конкурсі "Вчитель року-2013"

П'ятниця, 03.01.2014    Скорочено, оригінал новини - на сайті Управління освіти Дніпровського району

ДВРЗ, школа №103 ДВРЗ, школа №11    Протягом жовтня-листопада 2013 року з метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів, підвищення їхньої професійної майстерності та популяризації педагогічних здобутків проходив районний етап конкурсу "Вчитель року" у номінації "Початкові класи".
   В конкурсі взяли участь вісім вчителів початкових класів з різних типів навчальних закладів: спеціалізовані (СШ №327), середні загальноосвітні (№№ 158, 4, 103, 146, 180), навчально-виховні комплекси (НВК №167 та НВК "Домінанта").
   Педагогічний стаж учасників конкурсу складав від 7 років (вчителька школи №103 Олександра Віталіївна Глухенька) до 24 років (вчителька школи №158 Світлана Миколаївна Половко).
   До складу жюрі ввійшли вчителі, які брали участь у попередніх конкурсах "Вчитель року" у номінації "Початкові класи", або брали участь у складі фахового жюрі раніше. Від шкіл ДВРЗ в жюрі працювала вчитель-методист вищої кваліфікації (школа №11) Надія Володимирівна Васильєва.
   Найбільше балів у цьому етапі конкурсу здобула вчителька школи №327 Оксана Олександрівна Хомич. Поздоровляємо її з перемогою, а вчителям шкіл ДВРЗ бажаємо подальших творчих успіхів у нелегкій, але благородній праці, а також вдячності учнів та їхніх батьків!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):