Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

З Новим роком! Наталія Гордієнко про ДВРЗ.

Вівторок, 31.12.2013    

З Новим роком, ДВРЗ!    Усіх мешканців київських місцевостей Ліски, ДВРЗ та Стара Дарниця, решту киян та читачів з інших міст вітаємо з наступаючим Новим роком! Бажаємо міцного здоров'я, успіхів у справах і доброго настрою!

  А новорічні свята бажаємо провести весело, отримавши від них задоволення і приємні враження. На фото - ялинка в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району м.Києва (вул.Алма-Атинська, 109, мікрорайон ДВРЗ).

   В наступному абзаці - враженнями про район ДВРЗ ділиться співачка Наталія Гордієнко. Повністю її інтерв'ю можна прочитати тут.

З Новим роком, ДВРЗ!    Ходила за шампанським о четвертій ранку на ДВРЗ (район, у якому розташований Дарницький вагоноремонтний завод. - "Країна").

   Бандитський райончик. У мене там подруга живе. Влаштували піжамну вечірку в неї вдома. О шостій ранку в нас закінчилося шампанське.
   Це було зимою. На піжами вдягаємо куртки й ідемо в магазин. Найближчий - совковий: тільки віконечко відкрите, бо страшно, що обкрадуть. Я так зрозуміла, що в тому районі всі ночами п'ють, бо до магазинчика черга стояла.
   Мужики неголені за горілкою - і ми, дві дівчини, по шампанське.



Вам була корисна ця стаття?

Андрій  02.01.2014 11:54
....І ми дві страшні набухані дівчини за шампанським, коли світає.....))) Прям кАрАлєви. Мужики значть погані, а вони феї, під ранок за алкоголем )

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):