Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

День самоврядування в школі №42 (Стара Дарниця)

Понеділок, 23.12.2013  За матеріалами Управління освіти Дніпровського району

   Свого часу чи не кожний школяр мріяв побути, хоча б тимчасово, людиною, яка вчить розуму маленьких дітей, тобто вчителем. У дитинстві ми всі грали в школу, ставили уявні двійки, або хвалили не менш уявних учнів. А потім прийшла черга йти до справжньої школи, і стало не до ігор. Але все ж є один день на рік, коли ці дитячі ігри стають дійсністю. Це - день учнівського самоврядування.
   У нашій школі цього дня учні замінюють вчителів і мають можливість спробувати всіх принад їхньої роботи на собі, мають можливість чогось навчити людей, які не набагато молодші за "вчителів". В 42-й школі цей день щороку стає незабутнім - допомагає учням відволіктися від шкільних турбот і спробувати проявити організаторські здібності та довести свою самостійність.
   Від самого ранку в школі помітне пожвавлення, діти вже з першого дзвінка передчували багато нових та цікавих моментів, а ті, хто заміняв вчителів, трохи хвилювалися, але, варто визнати, мали впевнений вигляд.
   Цього року роль директора взяла на себе Анастасія Сіденко. Вона відповідально пробула ним весь день, встигнувши заслужити повагу в якості президента школи. Учні її охоче визнавали, привітно посміхалися і були цілком задоволені тим, як вона виконує свої обов'язки. Її заступниками стали Валентин Мізик і Наталія Воловенко, які виконували свої обов'язки нарівні з п'ятнадцятирічним директором.
   Добрим і чуйним психологом був Олександр Островершко, готовий усіх вислухати й дати пораду. Непогано попрацювали педагог-організатор Ксенія Матвієнко та соціальний педагог Лілія Мороз, провівши в молодших класах цікаві тести та заслуживши тим самим довіру дітей.
   Відзначилися також наші медсестри Олександра Євтушок і Ганна Дробницька − учні мали шанс послухати захоплюючі лекції про віруси і різні захворювання. Також в цей день шкільними підручниками опікувались нові господарі-бібліотекарі − Ольга Кузьбіт і Вікторія Федина, які старанно перевірили стан книг.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):