Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Екологічна конференція в 11-й школі (ДВРЗ)

Неділя, 22.12.2013    

   У п'ятницю, 20 грудня 2013 року, в середній загальноосвітній школі №11 (м.Київ, місцевість ДВРЗ) відбулась шкільна екологічна конференція, організована викладачем біології та хімії Валентиною Павлівною Коноплич. Учасниками конференції стали школярі, які цікавляться екологією, а також гості - студенти Університету економіки та права "Крок" та представники редакції місцевого сайту "Ліски". Всі без виключення доповідачі та учасники дискусії висловили стурбованість станом довкілля столиці України, зокрема мікрорайону ДВРЗ, в якому навчаються та проживають.
   Десяти- та одинадцятикласники 11-ї школи виступили з цікавими доповідями, спрямованими на підвищення екологічної свідомості школярів. Також розповіли про заплановані дослідження стану довкілля і поділилися результатами вже проведеної роботи. Увагу учасників конференції привернули продемонстровані слайд-шоу та відеофільми на екологічні теми.
   Студенти - члени Екологічного клубу однодумців "Лотос" - у своїх доповідях окреслили напрямки роботи клубу та розповіли про участь у самостійних та спільних з загальноукраїнськими екологічними рухами проектах. Подякували за можливість виступити перед зацікавленою аудиторією, у свою чергу запросили на заплановану клубом екологічну конференцію.

   Представники сайту "Ліски" висловились про необхідність та перспективність співпраці з викладачами, школярами та студентами, розповіли про власні публікації на екологічні теми та започаткований у минулому році проект зі збору батарейок на утилізацію.
  Надали школі №11 контейнер для збору батарейок та акумуляторів. Зібрані в контейнер відпрацьовані елементи живлення будуть передані Державному підприємству "Аргентум" (м.Львів) згідно з договором між ДП та сайтом "Ліски".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Екологія" та "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):