Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

ДП ДВРЗ - переможець бізнес-олімпіади 2013

Середа, 04.12.2013    Оригінал новини - на сайті газети "Магістраль"

ДВРЗ    ДП «Дарницький вагоноремонтний завод» увійшов до складу переможців «Української Бізнес Олімпіади 2013». З моменту заснування рейтингової програми «Українська Бізнес Олімпіада 2013» (2009 р.) удостоєні нагород «Бездоганна ділова репутація» та «Лідер України» керівники підприємств-лідерів економіки нашої країни. Серед них є і залізничники.
   Усі кандидати (підприємства) проходять чималий шлях комплексної оцінки на підставі методик стандартів IFRS (фінансової звітності), GAAP (загальноприйняті принципи бухгалтерського обліку) з урахуванням вимог НСБО (національні стандарти бухгалтерського обліку). Стати учасником змагання дуже просто, а щоб перемогти, потрібно докласти чимало зусиль. Адже враховуються, по-перше, показники господарської діяльності компаній у розрізі економічної діяльності за оцінкою Експертної ради. По-друге, визначаються реальні переможці рейтингу з попередньо-складеної коаліції потенційних компаній-чемпіонів.
   За підсумками попередніх маркетингових досліджень і оцінок підприємств створюється структура об’єднань бізнес-лідерів з урахуванням сфер їхньої діяльності. Цьогоріч до складу переможців олімпіади увійшло наше підприємство — «Дарницький вагоноремонтний завод». Завод ДВРЗ здобув почесну настінну медаль «Ділова гордість України 2013» та сертифікат «Лауреат рейтингу». Проте на досягнутому «Дарницький вагоноремонтний завод» зупинятися не збирається. Адже у підприємства є всі шанси здобути орден «Бездоганна ділова репутація» — нагороду, яка вшановує плідну працю керівників підприємств-лідерів рейтингу, що дозволить ДВРЗ стати «чемпіоном Олімпу».
   Стосовно успіхів заводу: заплановане виконано на 100 %. З нового року керівництво підприємства планує прийняти на баланс три депо. Крім технічних завдань, виконано і ряд соціальних: цехи обладнані кімнатами для прийому їжі, холодильниками, в кабінетах встановлено кондиціонери. Створено умови для заняття спортом. Як зазначив директор заводу, стати учасником рейтингу «Українська Бізнес Олімпіада 2013» мають право всі підприємства України, зареєстровані на території держави.

Сергій Борусевич


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Завод".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):