Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Розклад міської електрички: приблизно двічі на годину

Четвер, 28.11.2013    

   Станом на вчорашній день рейси київської міської електрички, відмінені 11 листопада, ще не повернуті до розкладу. Поганий стан справ з електричкою призводить, у свою чергу, до подальшого відтоку пасажирів з цього здавалося б перспективного виду міського транспорту.
   А які були надії! Кияни сподівались, що залізничники, які в усьому світі славляться своєю точністю, наблизять цей вид транспорту до європейських стандартів. Що можна буде прийти на платформу за хвилину до відправки електрички і спокійно та без штовханини відправитись у дорогу.
   Натомість доводиться по 30-40 хвилин (а то й довше!) чекати на платформі. Кияни жартують, що розклад міської електрички взагалі втратив будь-яке значення і його великі таблиці можна замінити одним коротким реченням: "Приблизно двічі на годину".


Київська міська електричка прибуває на станцію Дарниця

   Тим часом про запуск міських електричок думають і в інших містах України. Так, опрацьовується питання організації міської електрички у Дніпропетровську. При цьому намагатимуться уникнути тих проблем, які виникли в Києві. Взаємодію залізниці і "Київпастрансу" ускладнено, з боку міської влади є заборгованість, яка накопичується і рідко сплачується.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Міська електричка".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):