Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Історія Києва - через танець

Неділя, 10.11.2013    

   Театри мініатюр - кабаре - з'явились у Києві в кінці XIX сторіччя, проіснували вони до 1921 року. Театр історичного танцю "Al’entrada" пропонує у вівторок, 12 листопада 2013 року, зануритись в атмосферу до- та післяреволюційного Києва.
   Інтерактивна лекція "Київ театральний: київські театри мініатюр кінця ХІХ – початку ХХ ст." відбудеться в Музеї історії міста Києва (вул.Б.Хмельницького, 7), початок заходу о 18-30, вхід вільний.
   Перед Вами, мов на долоні, розкриється картина тогочасного міста: витончений шарм київської інтелігенції, ремісничий дух Шулявки та єврейський колорит Подолу. Для вас співатимуть революційні куплети й народні частівки, танцюватимуть львівське танго, паризький кан-кан і популярний американський чарльстон!

Історія Києва - через танець

   Історія київського танцю згадувалась на сайті "Ліски" у зв'язку з можливим знесенням історичних будинків №№6-10 по вулиці Червоноармійській. В будинку №10 на початку XX сторіччя жив перукар Соломон Ісаакович Шкляр, який відкрив власну школу бальних танців (і це при тому, що сам танцювати не вмів!). Наведене внизу слайд-шоу - з тієї жовтневої публікації нашого сайту: "Школа танцев Соломона Шкляра".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси" та "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):