Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Голова Дніпровської РДА відвідав лікарню №11 (ДВРЗ)

П'ятниця, 01.11.2013  

   За декілька днів до святкування визволення столиці України голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Кравченко відвідав госпітальне відділення для учасників та інвалідів Великої Вітчизняної війни Київської міської клінічної лікарні № 11 (вул. Рогозівська, 6). Головний лікар лікарні - Богдан Ушкевич. Медики саме цього відділення надають різнобічну медичну допомогу фронтовикам-дніпровчанам, серед яких є й визволителі Києва.
   Разом із керівником районної влади до 60 ветеранів та інвалідів війни, що були у відділенні, завітали керівники районних управлінь охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування тощо.
   Сергій Кравченко привітав ветеранів з наступаючим святом - 70-ю річницею визволення Києва -, сказав про те, що нинішнє покоління дніпровчан вклоняється цим мужнім людям за їхній подвиг та побажав їм здоров’я й наснаги. Ветеранам було вручено квіти й подарунки.

   З нагоди свята для них прямо у відділенні влаштували «фронтовий» концерт. Учасники дитячих танцювальних ансамблів, одягнуті у військові однострої часів Великої Вітчизняної війни, під мелодії воєнних років виконали композиції, прочитали вірші, щиро привітали сивочолих глядачів зі святом.
   Після концерту вони, та присутні на заході керівники ветеранських організацій Галина Ремез і Михайло Мазовер розповіли про те, що влаштоване для них свято свідчить про увагу з боку керівництва району до ветеранів та інвалідів-фронтовиків.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Медицина".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):