Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини міської електрички: повернення відмінених рейсів

Вівторок, 22.10.2013    

   Станом на 20 жовтня 2013 року повернено відмінені раніше рейси міської електрички, зокрема з часом віправлення від Дарниці о 7-10, 8-37, 17-34 та 20-30 год. Оголошення про відміну рейсів, сфотографоване 16 жовтня на стенді з розкладом руху, тепер відсутнє.

Міська електричка Міська електричка

   Інші новини міської електрички: планується змінити схему її руху, про що повідомив заступник голови КМДА Михайло Костюк. За його словами, наявна схема руху є економічно збитковою. "Розглядаємо варіант, щоб одночасно рухалися два комплекти рухомого складу так званою півдугою. Технологія це дозволяє. Таким чином, ми скоротимо інтервал руху і локалізуємо ті ділянки, де пасажирів майже немає", - пояснив заступник голови КМДА.
   При цьому Костюк повідомив, що до оновлення рухомого складу міської електрички планується залучити не лише виробника, а й лізингову компанію. "Оскільки грошей у бюджеті для оновлення рухомого складу немає, є думка залучити інвестиційну компанію, яка спільно з виробником шукатиме фінансовий консорціум із лізинговою компанією. Нам терміново потрібно чотири комплекти рухомого складу для міської електрички", - додав він.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Міська електричка".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):