Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Миргородські калюжі: боротьба продовжується

Калюжа
Четвер, 17.10.2013    

   У радянському анекдоті сантехніка посадили до тюрми як "політичного". За те, що він, оглянувши труби та крани в райкомі партії, заявив: "Та тут всю систему треба міняти!" Схоже, що "система" України ненабагато краща за радянську. Краща хіба що тим, що вже (чи поки що? :) не садять за анекдоти.
   На фото вгорі та внизу - забитий сміттям зливоприймач перед мостом ДВРЗ станом на вчорашній день та на травень 2013 року. Вже після декількох звернень до контактного центру 1551 та бадьорих відповідей звідти, що роботи по очищенню зливової каналізації проведені.
   За п'ять місяців вже й листя на деревах пожовкло, і "Нова пошта" переїхала. А стосовно вирішення проблеми з калюжею - "і кінь не валявся".

Калюжа

   Один з читачів сайту "Ліски" підійшов до проблеми з іншого боку - звернув увагу органів влади на виявлений факт створення перешкоди дорожньому руху. При цьому послався на відповідний пункт Правил дорожнього руху. Наводимо надіслані читачем копії заяв, зареєстровані Дніпровським РУ ГУ МВС України в м.Києві.
   Копії можна передивитись і в pdf-форматі - перша заява, друга. Дякуємо читачу за надісланий матеріал! Сподіваємось отримати й наступні копії.

Калюжа Калюжа

   Раз ми згадали анекдоти, наведемо й анекдот по темі, взято його звідси.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Запит до влади" та "Пишуть читачі".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):