Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Спеціалісти Київводоканалу навідаються до приватних будинків Дніпровського району

Понеділок, 14.10.2013    Скорочено, новина повністю - на сайті Київводоканалу.

   Наприкінці вересня 2013 року в приміщенні Головного офісу ПАТ «АК «Київводоканал» пройшла прес-конференція на тему «Вирішення проблемних питань та налагодження співпраці з абонентами приватного сектору м. Києва», під час якої директор Розрахункового департаменту (РД) Станіслав Васильович Каплуненко окреслив основні проблеми, які виникають при співпраці Товариства з власниками приватних будинків, та представив шляхи їх вирішення.
   Участь у заході також взяли радник з питань інформаційної політики Вікторія Олександрівна Яковлєва та генеральний директор ТОВ «Портмоне» Ігор Васильович Горін.

   Основні теми, що були обговорені під час прес-конференції – здійснення нарахувань та платежів за використані послуги, а також виявлення безоблікового водоспоживання та водовідведення на мережах ПАТ «АК «Київводоканал».
   Так, за словами Вікторії Яковлєвої, станом на 1 вересня 2013 року абонентами Товариства є 21 тис. 637 власників приватних житлових будинків, з яких лише 28% (5 тис. 964 абоненти) обліковуються згідно встановлених у них водолічильників. При цьому, послугами з водовідведення користується близько 40% мешканців приватного сектору (8 тис. 665 осіб), інші 60% не підключені до каналізаційних мереж та користуються вигрібними ямами.
   «З огляду на ці факти департамент наразі розпочинає анкетування абонентів – в якості «пілотного» проекту було обрано Дніпровський район – з метою актуалізації бази споживачів у розрізі послуг, якими вони користуються, та способу обліку водоспоживання й водовідведення по кожному опитуваному.
   Крім того, подібне анкетування дозволить з’ясувати потребу дійсних абонентів у додаткових послугах, виявити незаконні підключення до мереж Товариства, а також – основних контрагентів, які надають послуги по вивезенню рідких побутових відходів населення приватного сектору з подальшим аналізом можливості співпраці», - зауважив директор РД Станіслав Каплуненко.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Житель ДВРЗ  15.10.2013 10:10
Хотелось бы узнать дальнейшую судьбу похороненного более 5 лет водопровода "им. Черновецкого" в частном секторе ДВРЗ. Сколько денег зарыто в улицы поселка.
А канализация, хоть и неофициально, но работает. Спасибо.
А те, кто еще не подключился самостоятельно к канализации, платят двойную цену: за автобочку и за водоотвод, который включен в стоимость воды - 1.79 грн.за подачу и 1,39 за водоотвод.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):