Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Львів - безпечне місто. А Київ?

Вівторок, 01.10.2013    

   Відсьогодні водіям належить їздити з увімкненими фарами. Це нове правило ДАІ, яке діятиме щороку з 1 жовтня до 1 травня. Ближнє світло необхідно вмикати вдень, при виїзді з населеного пункту.
   Встановлено, що транспортний засіб, який рухається з вогнями, більш помітний для інших водіїв, а також для пішоходів. В Державтоінспекції сподіваються, що нововведення змінить ситуацію на заміських дорогах у кращу сторону та зменшить кількість ДТП.


   У Львові пішли далі - з 1 жовтня у світлий час доби весь громадський транспорт міста курсуватиме з увімкненим ближнім світлом фар. Креативна група загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху «Львів – безпечне місто» звернулася й до водіїв особистих автомобілів підтримати цю ініціативу на дорогах міста.
   Кампанія розпочалась за ініціативою об’єднання «Самопоміч». Для львівських школярів у межах кампанії «Львів – безпечне місто» проводять тренінги. Тренінги відбулись і під час «Європейського тижня мобільності» 17-20 вересня у школах міста. Також школярам роздають світловідбиваючі браслети.

Безпечне місто

   Львів’яни різного віку будуть залучені до реалізації кампанії, зокрема, так звані «жовті добродії» – пенсіонери, які допомагатимуть на пішохідних переходах наймолодшим дітям пройти до школи.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):