Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Міська електричка: хвалитись нічим

Понеділок, 30.09.2013    

   Вчора сайт газети "Сегодня" опублікував новину під заголовком "Городская электричка в Киеве может закрыться". Заголовки попередніх новин газети стосовно електрички: "Городскую электричку в Киеве выделяют в отдельное коммунальное предприятие", "Киевская городская электричка станет нормально ездить в ближайшее время", "Киевлянам приходится ждать горэлектричку по 50 минут". Вже з назв новин зрозуміло, що київську міську електричку добряче лихоманить. На думку багатьох киян, вона дедалі більше нагадує "чемодан без ручки" - і нести важко, і кидати шкода.
   Значно оптимістичніша сьогоднішня новина газети Київської міської ради "Хрещатик": Заступник голови КМДА Михайло Костюк (який відповідає за транспорт - прим. ред.) у рамках робочої поїздки в Польщу зустрівся з президентом міста Бидгощ, у якому розташоване одне з найбільших підприємств із виробництва рейкового рухомого складу, та взяв участь у круглому столі, повідомляє прес-служба КМДА. Під час заходу сторони обмінялися досвідом у сфері функціонування рейкового транспорту в містах та обговорили перспективи його розвитку.
   Цитуємо далі: Окремо на контролі столиця тримає питання розвитку міської електрички, яка за короткий термін стала дуже популярною серед киян», – зазначив Михайло Костюк. Особливо зацікавив досвід Києва в рейковому транспорті Калінінград, який планує активно розвивати цю транспортну мережу.

   Читати про досвід Києва, який варто переймати, було б смішно. Якби не було сумно...


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Міська електричка".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):