Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Нічна пожежа на ДВРЗ

Субота, 07.09.2013    

   Користувач сервісу YouTube ИванычЪ виклав 20-хвилинний відеозапис нічної пожежі в київському мікрорайоні ДВРЗ. Протягом цього часу зненацька запалав і повністю згорів легковий автомобіль (Москвич-412?), який був припаркований під деревом біля дороги. Місце події схоже на тротуар біля ДЮСШ-21, що розташована поряд зі стадіоном "Дніпровець-ДВРЗ".
   Нетерплячі користувачі можуть відразу переходити на 11 хвилину, коли приїхала пожежна команда. До цього часу жодних подій не відбувається, автомобіль палає собі яскравим факелом, тротуаром біля нього проходять люди, а дорогою - проїжджають автомобілі, пригальмовуючи біля пожежі.

   Команда "Давай воду!" від одного з пожежників прозвучала лише через півтори хвилини після приїзду. А сама вода полилась ще пізніше - через три хвилини по прибуттю. Не знаємо, які там бойові нормативи в пожежників. Зауважимо, що на відеоролику з навчань вода ллється вже через 40 секунд після прибуття на місце події.
   Дивлячись на таке, мимоволі спадає на думку, що може не треба було розформовувати місцеву пожежну команду Дарницького вагоноремонтного заводу? Або відновити цей пост? До речі, пожежна вежа й досі ціла та неушкоджена.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЧП" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Andrii  09.09.2013 12:34
Доречі цей мотлох досі ніхто не прибрав...
А може це вимушений вчинок, щоб не платити утилізаційний збір ))))

Андрій  09.09.2013 12:31
Зазвичай наші пожежники потрібні для того щоб поставити факт, так пожежа була, все згоріло або ще щось. Головну мету - "допомогти, врятувати" мало хто вже знає. Типова бюрократія навіть у робітничих ешелонах. Так само і про нашу міліцію.... А ну да, ще є вищі інстанції, не "роботяги", які ще й тебе звинувачать, здеруть штраф або ще й хабар, підставлять, зруйнують і т.д.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):