Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Ярмарок органічних продуктів

Субота, 07.09.2013    

   Сьогодні, 7 вересня 2013 року на Контрактовій площі в Києві з 10-00 до 20-00 відбудеться П'ятий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів. Організатор заходу - Федерації органічного руху України, співорганізатори: Всеукраїнська громадська організація «Жива планета», Іллінецький державний аграрний коледж, Асоціація «Біолан Україна».
   Ярмарок пройде за підтримки Київської міської державної адміністрації, Міністерства аграрної політики та продовольства, Міністерства екології та природних ресурсів, Президентського фонду Леоніда Кучми "Україна", Проекту USAID Агроінвест, Швейцарської Конфедерації в рамках Проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», торгової марки «Хортиця».

   До уваги відвідувачів будуть представлені сертифіковані органічні овочі, фрукти, ягоди, сиропи, повидло, крупи, мед, соки, напої, борошно, молоко, молочні та м’ясні вироби тощо. Органічні продукти та напої можна буде скуштувати - українці не купують без проби, інакше що ж це за ярмарок!
   А хто вже зовсім зголодніє, зможе пообідати юшками, ковбасками, смаженими кабанчиками, каштанами та іншими стравами, приготованими виключно з органічних інгредієнтів.

Ярмарок органічних продуктів

   Нагадаємо - при веденні органічного агровиробництва категорично заборонено застосовувати (на будь-яких стадіях виробництва!) ГМО, хімічно синтезовані мінеральні добрива, хімічні засоби захисту рослин та тварин, антибіотики, штучні барвники, ароматизатори та консерванти. На підприємствах щороку проходить сертифікація виробництва, яка здійснюється за міжнародними стандартами щодо органічного виробництва.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Екологія" та "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):