Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Ремонт гуртожитків Дарницького ВРЗ

Вівторок, 27.08.2013    

   Останні два тижні продовжувався ремонт дахів на будинках № 7/10 та № 11/9 по вулиці Сергія Лазо на ДВРЗ. Будівельники знімали старі шиферні листи та клали нову гарну покрівлю червоного кольору - під черепицю.
   Перелічені будинки - це гуртожитки Дарницького вагоноремонтного заводу, побудовані відповідно в 1958 та 1949 роках. Тариф на обслуговування цих будинків та прибудинкових територій - найвищий на ДВРЗ і складає близько 4,50 грн./кв. метр. І це при тому, що в будинках відсутні ліфти!
   В Києві залишається ще близько 120 гуртожитків, які знаходяться на балансі підприємств, організацій та державних установ. В минулому році 37 гуртожитків було передано в комунальну власність територіальної громади Києва, що дало можливість їхнім мешканцям приватизувати власне житло. На ДВРЗ вже приватизовані гуртожитки по вул.Алма-Атинській, 36А та по вул.Літинській, 1Б.
   Перед передачею на баланс міста гуртожитки ремонтують. Для ремонтів покрівель, фасадів, інженерних мереж та місць загального користування гуртожитків у 2012 році було виділено близько 3 млн.грн., а в 2013 році - близько 5 млн.грн.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод" та "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):