Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На ДВРЗ - чергові кастинги

Неділя, 25.08.2013    

   В липні 2013 року на ДВРЗ пройшли кастинги шоу "Хочу в ВІА Гру" Костянтина Меладзе та Алана Бадоєва. На сцену тоді виходили претендентки-дівчата, як правило, діючі учасниці популярних жіночих колективів, або учасниці та переможці конкурсів краси.

Колектив театру "Дзеркало"
Колектив театру "Дзеркало"

   А через два тижні, 6-8 вересня, в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (місцевість ДВРЗ, вул.Алма-Атинська, 109) відбудеться кастинг вже не дівчат, а чоловіків - кандидатів на посади акторів місцевого театру.

Кастинги на ДВРЗ Кастинги на ДВРЗ    Оголошенням від 19 серпня Театр української традиції "Дзеркало", який базується в Центрі культури та мистецтв, терміново запрошує на роботу акторів-чоловіків.
   Вимоги: вік від 23 до 30 років, вища освіта, досвід роботи від 3-х років. Кастинг кандидатів відбудеться 6-8 вересня 2013 року в Центрі культури за адресою: вул.Алма-Атинська, 109.
   Потрібен театру "Дзеркало" й заступник директора, бажано жінка віком від 25 до 35 років, вища освіта, досвід роботи від 2-х років. Серед обов'язків: ведення квиткового господарства театру, пошук глядачів на вистави.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Робота" та "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):