Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Безкоштовний автобусний маршрут ДВРЗ-Епіцентр

Четвер, 08.08.2013    

   В червні ми писали про безкоштовні київські автобусні маршрути, організовані крупними мережами для підвезення покупців до своїх торгових центрів. В тій новині були перераховані 5 маршрутів. На днях додався шостий - від житлового масиву ДВРЗ до складу-магазину "Епіцентр" на вул.Віскозній, 4.
   Щосуботи з 11-30 до 19-30, а в неділю - до 17-30 з годинним інтервалом курсуватимуть автобуси. Наскільки можна зрозуміти зі схеми, кінцева зупинка на ДВРЗ розташована біля Центру культури та мистецтв (вул.Алма-Атинська, 109).

Безкоштовний автобусний маршрут ДВРЗ-Епіцентр Безкоштовний автобусний маршрут ДВРЗ-Епіцентр Безкоштовний автобусний маршрут ДВРЗ-Епіцентр Безкоштовний автобусний маршрут ДВРЗ-Епіцентр

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Житель ДВРЗ  12.08.2013 08:27
В воскресенье, 11 августа, ездил. Время в пути до 15 мин. Обратно через 15 мин. или 1час 15 мин. Очень удобно. Времени для покупки, без спешки, вполне хватает.

Житель ДВРЗ  09.08.2013 09:44
Спасибо Эпицентру. Жители ДВРЗ не дайте потухнуть хорошему, ездите в Эпицентр хоть на экскурсию, а то закроют маршрут из-за малого пассажиропотока. Вискозная рядом, но добраться тяжело. А здесь на шару.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):