Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ)

Неділя, 07.07.2013    

   На вулиці Алма-Атинській, неподалік від Центру культури та мистецтв Дніпровського району, трапилось ДТП - легковий автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, після чого врізався в стовп поряд зі стадіоном. До зіткнення машина рухалась у напрямку виїзду з житлового масиву.
   Як видно на фото, в результаті аварії автомобіль зазнав значних пошкоджень. Що з водієм, наразі невідомо, як невідома й причина аварії.

ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ) ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ) ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ) ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ)

Доповнення від Магнолії-ТВ.

   Приблизно о четвертій ранку на столичній вулиці Алма-Атинській наша знімальна група побачила доволі цікаву картинку. Під одиноким стовпом освітлювального ліхтаря стояла самотня «Мазда». Біля іномарки сиротливо лежав тапок.
   Це мабуть був єдиний слід, який залишив після себе невідомий водій машини. Звичайно, крім самого розбитого автомобіля. Що змусило чоловіка (жінку, людей) так швидко накивати п’ятами з місця ДТП, мають з’ясувати співробітники ДАІ.

ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ) ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ) ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ) ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ) ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ) ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ) ДТП біля Центру культури та мистецтв (ДВРЗ)

Схожі публікації на сайті можна знайти за тегами "ЧП" та "ДТП".


Вам була корисна ця стаття?

Андрій  08.07.2013 15:45
Ганяють на цій площі частенько різні молодики.... відчувають себе героями фільму "Таксі" або "Форсаж"

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):