Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

ДТП на зупинці "Бакалія" (ДВРЗ)

Неділя, 30.06.2013    

   Вчора, 29 червня 2013 року, на зупинці "Укроптбакалія" (вул.Алма-Атинська) трапилось ДТП. Транспортний засіб, рухаючись від мосту ДВРЗ до центру мікрорайону, виїхав на тротуар біля зупинки, збив дві опори павільйону для чекання пасажирів, після чого зачепив дерево, зчесавши кору на його стовбурі. На місці події залишились уламки від колісного ковпака та бампера, а на дереві - сліди від синьої фарби.

ДТП 29 червня на зупинці ДТП 29 червня на зупинці ДТП 29 червня на зупинці ДТП 29 червня на зупинці
   Сподіваємось, що в результаті ДТП немає серйозно постраждалих осіб. Добре, що павільйон не впав на людей, як це трапилось у позаминулому році на вулиці Мечнікова (тоді від наїзду автомобіля павільйон упав на двох дівчат, одна з яких померла від травм).

   Проблема захисту пасажирів на зупинках від автомобілів періодично обговорюється після резонансних ДТП, але кардинального вирішення поки що не знаходить. У Москві, де люди на зупинках також часто потерпають ("от пьяных водителей", як пишуть там), в минулому році запропонували відгороджувати зупинки громадського транспорту стовпчиками, або дуже високими бордюрами - до 40 см висотою.


Схожі публікації на сайті можна знайти за тегами "ЧП" та "ДТП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):