Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Акція благодійного фонду "Люди в дії" (Стара Дарниця)

Субота, 29.06.2013    Оригінал новини - на сайті БФ "Люди в дії"

Акція благодійного фонду "Люди в дії" Акція благодійного фонду "Люди в дії"    За ініціативою волонтерів нашого Фонду було придбано декілька ящиків кексів з ізюмом, згущенкою та вишневим наповнювачем. Видрукувано на принтері інформацію про те, що кекси є безкоштовними і проханням покласти у корзину стільки грошей, скільки кожен може собі дозволити.
   Розповсюдження кексів відбувалося на станціях метро Лівобережна, Хрещатик, Золоті Ворота, Вокзальна та біля Дитячого Світу на Дарниці. За два дні всі кекси були розповсюджені.
   Ділячись враженнями, волонтери розповіли, що ця акція викликала неабияке зацікавлення з боку мешканців міста: люди охоче брали кекси та залишали в корзині гроші, цікавились здоров’ям Еріка та бажали йому щастя.
   За період акції було зібрано та перераховано Еріку 2466 грн. 98 копійок. На жаль, одна корзина з грошима була втрачена (або вкрадена) в метро. Дана акція показала, що майже всім мешканцям міста було важливо не отримати кексу задарма, а внести свій вклад в добру справу.
   Дякуємо всім небайдужим, хто не проминув! Щастя вам!


Коментар сайту "Ліски"
   Про благодійний фонд "Люди в дії" ми писали 20 травня 2013 року. Схожі публікації на сайті можна знайти за тегом "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):