Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Повідомлення про замінування клінічної лікарні №11 (ДВРЗ)

Четвер, 13.06.2013    

   Читачі сайту "Ліски" повідомили, що після обіду в четвер, 13 червня 2013 року, у Міській клінічній лікарні №11 (вул.Рогозівська, ДВРЗ) проводилась перевірка на наявність вибухонебезпечних предметів. Лікарі, лежачі хворі, інші пацієнти та відвідувачі були змушені покинути приміщення лікарні, доступ на її територію було тимчасово обмежено. На думку місцевих мешканців, фахівці перевіряли анонімне повідомлення про замінування лікарні. До речі, для перевірки були задіяні й службові собаки.
   Мабуть, усі помічають, що останнім часом випадки подібних неправдивих повідомлень почастішали. Між тим, перевірка кожного такого повідомлення порушує спокій людей, яких доводиться евакуйовувати, та вносить збій у роботу установ та організацій.
   Нагадуємо, що за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян передбачена кримінальна відповідальність. Так, відповідно до ст. 259 Кримінального кодексу України, особа, яка вчинила такі діяння, карається позбавленням волі на строк від двох до шести років, а в разі повторного випадку або тяжких наслідків - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Повідомлення про замінування клінічної лікарні №11 (ДВРЗ) Повідомлення про замінування клінічної лікарні №11 (ДВРЗ) Повідомлення про замінування клінічної лікарні №11 (ДВРЗ) Повідомлення про замінування клінічної лікарні №11 (ДВРЗ) Повідомлення про замінування клінічної лікарні №11 (ДВРЗ) Повідомлення про замінування клінічної лікарні №11 (ДВРЗ)


Оновлення від 14.06.2013
   У Києві епілептик "замінував" лікарню, в якій знаходився на стаціонарному лікуванні. Про це УНН повідомили в МВС України.
   Як зазначили правоохоронці, повідомлення про замінування Київської міської клінічної лікарні № 11 по вулиці Рогозівській (ДВРЗ) надійшло вчора близько 14.15 год.
   "Як з'ясувалося, про замінування повідомив 43-річний чоловік, котрий з 10 червня перебував на стаціонарному лікуванні в неврологічному відділенні цієї лікарні. Чоловік є інвалідом 2 групи по захворюванню Паркінсона та епілепсії", — зазначили правоохоронці, додавши, що розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.259 КК України за фактом завідомо неправдивого повідомлення про замінування.

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЧП" та "Пишуть читачі".


Вам була корисна ця стаття?

Житель ДВРЗ  14.06.2013 11:27
Дураков всегда хватало. У кого-то в ж.... детство заиграло.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):