Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На ДВРЗ горів "Пентагон"

На ДВРЗ горів "Пентагон"
Будинок №43/57 по вул.Алма-Атинській (ДВРЗ). Через П-подібний вигляд названий "Пентагоном".


Четвер, 13.06.2013    Оригінал новини - на сайті ДСНС в м.Києві.

   9 червня о 9:50 у Дніпровському районі по вул. Алма-Атинській, 43/57 трапилася пожежа у приватній квартирі на 7-му поверсі дев‘ятиповерхівки. Загоряння відбулося на балконі, де зберігався різноманітний горючий побутовий непотріб. Вогонь швидко випалив усе вщент на балконі та перекинувся через віконну раму у житлову кімнату. Як наслідок, у кімнаті пожежею знищено шафу, ліжко, особисті речі власників, комп‘ютер, телевізор, вогнем закопчено стіни та стелю кімнати.
   Пожежа довго не була помітною, оскільки власників квартири на момент загоряння не було вдома. Коли прибули пожежні, вогонь виривався з розбитих вікон балкону назовні, загрожуючи займанням сусідніх квартир. Рятувальникам довелося гасити полум‘я і зсередини будинку, і ззовні дому, щоб убезпечити сусідів погорільців. Пожежу вдалося повністю ліквідувати лише о 10:51.

На ДВРЗ горів "Пентагон"

   Ймовірною причиною пожежі експерти називають недопалок, викинутий з верхнього поверху. У спекотний період року кількість подібних пожеж різко збільшується, адже часто, навіть виходячи з дому, мешканці столичних будинків залишають вікна і балкони квартир відчиненими. Недобросовісні сусіди, що звикли палити на балконах, часто просто викидають недопалки, навіть не намагаючись їх загасити. А найменший вітерець заносить таке джерело запалення у квартиру, що й спричинює пожежу.
   Шановні кияни та гості столиці, Головне управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві звертається до Вас з проханням гасити недопалки та сірники у попільницях фабричного зразку (з товстого пластику чи металу, що не проводить тепло й не прогорає). Краще за все в якості місця для паління використовувати добре провітрюване приміщення.
   Пам‘ятайте, що Ви завжди відповідаєте не лише за власну безпеку, але й за безпеку оточуючих!
ГУ ДСНС у м.Києві


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЧП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):