Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Веселі старти: друге місце школи №11 (ДВРЗ)

Субота, 08.06.2013    За матеріалами Управління освіти Дніпровського району м.Києва

   05 червня 2013 року на території «Міста Спорту» комунального підприємства «Гідропарк» за сприяння Департаменту освіти і науки, молоді та спорту відбулися Літні дитячі олімпійські ігри «Київ 2013», у яких взяли участь 10 збірних команд із 10 районів міста.
   Вболівальниками та учасниками змагань із веселих стартів, піонерболу, пляжного та жіночого футболу стали вихованці із таборів відпочинку з денним перебуванням на базі навчальних закладів.
   У загальному заліку вихованці Дніпровського району посіли І (!!!) місце. Дипломи та кубок переможцям вручали директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Добровольська Оксана Миколаївна та заступник голови Київської міської державної адміністрації Корж Віктор Петрович.
   Учасники змагань «Піонербол» (керівники - Горецька І. В., Баришкова Л. М.), вихованці табору відпочинку з денним перебуванням на базі СШ № 31 «Барвінок» посіли І місце, отримали дипломи та кубок.
   Учасники змагань «Жіночий футбол» (керівники - Веліканова Н.І., Вітютнєва Н. Ю.), збірна команда гімназії № 176 та СШ № 98 посіли І місце, отримали дипломи та кубок.
   У змаганнях «Веселі старти» (керівники – Шпиг М. Б. та Фень В. В.) команда табору відпочинку з денним перебуванням на базі СЗШ № 11 «Лісовий» посіла ІІ місце та отримала дипломи.
   У змаганнях «Пляжний футбол» (керівник Веред Г. С.) команда табору відпочинку з денним перебуванням на базі НВК «Домінанта» посіла ІІ місце та отримала дипломи.
   Вітаємо переможців, висловлюємо подяку керівникам команд, вихователям та начальникам таборів ЗНЗ №№ 11, 31, 258, НВК «Домінанта».


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):