Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Яму біля перукарні "Мейлі" обіцяють скоро засипати

Понеділок, 03.06.2013    

   "Розкопали, й покинули" - таке часто буває в київських дворах. В деяких місцях розкопують настільки часто, що мешканці жартома радять уже й не засипати ями після ремонтів. Біля будинку №39А по вул.Алма-Атинській (ДВРЗ) ситуація інша. Ще в середині травня під'їзну дорогу розкопали, щоб ліквідувати підземний витік води, через який в асфальтовому покритті утворилась досить глибока яма з пологими заїздом та виїздом - своєрідний трамплін.
   Розкопали в середині травня, згідно з контрольною карткою повинні були закінчити роботи 24 травня (Рішенням Київради від 22.09.2011 №35/6251 на ліквідацію подібних аварій дається не більше 5 діб, та ще 3 доби на відновлення благоустрою).
   Сподіватимемось, що протягом 1-2 днів яму таки засиплють. У всякому разі, так кажуть робітники, які безпосередньо виконують аварійно-відновлювальні роботи.


Яму біля перукарні "Мейлі" обіцяють скоро засипати Яму біля перукарні "Мейлі" обіцяють скоро засипати Яму біля перукарні "Мейлі" обіцяють скоро засипати Яму біля перукарні "Мейлі" обіцяють скоро засипати Яму біля перукарні "Мейлі" обіцяють скоро засипати

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):