Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Озеро "Лісове" (ДВРЗ) визнано умовно придатним для купання

Озеро "Лісове" (ДВРЗ) визнано умовно придатним для купання
Субота, 25.05.2013    

   Комунальне підприємство "Плесо" вчора опублікувало перелік пляжів м.Києва, на яких дозволено відпочинок з купанням в літньому оздоровчому сезоні 2013 року (11 пляжів), дозволено за умови виконання комплексу заходів із благоустрою та облаштування (14), та перелік водних об’єктів, які не рекомендовані для купання в літньому оздоровчому сезоні 2013 року (50 об’єктів). Останні можуть використовуватись виключно для відпочинку біля води (без купання).
   Із пляжів та водних об'єктів Дніпровського району до першого списку потрапило 4 - це озеро Тельбин та 3 пляжі на річці Дніпро. У другому списку (умовно придатних для купання) - 5 об'єктів Дніпровського району, серед яких і озеро Лісове (ДВРЗ). У третьому - 6 об'єктів, купання на яких не рекомендовано з наступних причин: "Не відповідає санітарним нормам, зона промислового підприємства", "Не відповідає санітарним нормам", або "Відкритий зливостік".
   Відкриття пляжного сезону 2013 року перенесено на кінець травня у зв’язку з підвищенням рівня води у міських водоймах. Це вже друге перенесення - спочатку відкриття сезону планувалось на 15 травня, а згодом - на 25 травня 2013 року.
   До речі, газета "Комсомольская правда в Украине" спільно з рятувальниками склала сумний рейтинг водоймищ, на яких частіше всього тонуть відпочиваючі, та причини, з яких відбуваються трагедії. Озеро "Лісове" займає в цьому списку передостаннє, сьоме місце. Причину наведено наступну: "Подводные водоросли, купальщик может запутаться, особенно если нетрезв".


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Ліс".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):