Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Перший великий сольний концерт Шмагі Тагіашвілі

П'ятниця, 12.04.2013    Автор - Сергій Соколов

Концерт Шмагі Тагіашвілі Концерт Шмагі Тагіашвілі    7 квітня 2013 року в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (ДВРЗ) відбувся перший великий сольний концерт виконавця пісень Шмагі Тагіашвілі - фіналіста телепроекту "Голос країни".

   Вибір цього залу для концерту був невипадковим, бо саме в Дніпровському районі міста Києва Шмагі навчався в 224-й загальноосвітній середній школі. А на сцені Центру культури зробив одні з перших кроків до мистецтва. Про це Шмагі розповів у кінці концерту.

   Сам концерт розпочався з невеликим запізненням, однак і запізнення, і незначні технічні накладки не зіпсували враження глядачів, бо були повністю компенсовані щирістю та високою майстерністю виконавців.

   До Києва з Грузії Шмагі переїхав разом з батьками в 12 років, і спочатку майже не знав ні російської, ні української мов. Тим не менше, зараз Шмагі успішно навчається в Університеті Культури та Мистецтв, виступає на концертах, активно бере участь у різноманітних телевізійних шоу.

   Українською мовою Шмагі й тепер не володіє досконало, однак це не завадило йому проникливо виконати спочатку попурі на теми українських пісень, а згодом - пісню “Чорнобривці” Володимира Верменича на слова Миколи Сингаївського.

   Крім українських, Шмагі співав пісні грузинською, російською та грецькою мовами. Підтримати виступ молодого виконавця прийшли співачки Наталія Пічкур та Аліса Косенко, народний ансамбль грузинських танців “Іберієлі”, відомий гітарист-віртуоз Серго Чантурія, співаки грузинського шоу-бізнесу, інші виконавці та колективи.

Концерт Шмагі Тагіашвілі Концерт Шмагі Тагіашвілі Концерт Шмагі Тагіашвілі Концерт Шмагі Тагіашвілі Концерт Шмагі Тагіашвілі Концерт Шмагі Тагіашвілі Концерт Шмагі Тагіашвілі Концерт Шмагі Тагіашвілі

   Глядачі зустрічали виступи Шмагі Тагіашвілі дуже тепло, серед них були присутні його шкільні вчителі, друзі й колеги. В залі було дуже багато молоді та дітей.
   Виступи Шмагі сподобалися всім! Бажаємо молодому виконавцю наполегливої праці, натхнення, популярності серед слухачів та успішної творчої кар'єри!

   Пропонуємо переглянути відеофрагменти виступів:



Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

admin  16.04.2013 15:36
Вадим, спасибо за информацию!

Вадим  16.04.2013 13:17
Разместили афишу, что 19.04 состоится концерт вокального ансамбля

admin  12.04.2013 12:02
Спасибо, берем на заметку. Предварительное информирование о событиях ДК постараемся наладить. Надеемся и на помощь читателей, имеющих отношение к работе Центра культуры, или живущих возле него.

Вадим  12.04.2013 11:48
Все замечательно, только я что-то не припомню, что было анонсировано выступление. О многом, что происходит в ДК узнаешь уже постфактум.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):