Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зустріч прихильників здорового способу життя

Четвер, 11.04.2013    За матеріалами сайту газети "Дніпровець"

Зустріч прихильників здорового способу життя    У неділю, 7 квітня 2013 року на Майдані Незалежності в Києві успішно пройшла зустріч прихильників здорового способу життя, організована молодіжною організацією STREET WORKOUT спільно з Федерацією американського футболу Києва та депутатом Київської міської ради Павлом Тесленком. Девіз організації STREET WORKOUT - "Здорова краса без шкідливих звичок". Офіційний дозвіл на проведення заходу на Майдані Незалежності надала Київська міська держадміністрація.
   Зустріч розпочалась пробіжкою від станції метро Льва Толстого до Майдану Незалежності, після чого учасники виконали зарядку під керівництвом ведучого. Зарядка складалась із таких вправ: присідання, віджимання, стійка "стільчик", стійка на кулаці, пробіжка по великому колу. А показові вправи фрістайлу - з елементів "горизонтальний упор", "місячна хода", "вихід ангела", та інші.
   Цікавість глядачів викликали змагання по зонах ("Кидок", "Боротьба", "Турнік", "Бруси", "Гиря+Гантеля", "Стійка+Присідання", "Віджимання+Кулак"). Одним з елементів шоу була можливість усіх бажаючих приєднатись до змагань та отримати символічний приз - шоколадний батончик.

Зустріч прихильників здорового способу життя Зустріч прихильників здорового способу життя Зустріч прихильників здорового способу життя Зустріч прихильників здорового способу життя

   «Всі присутні отримали заряд енергії, заряджали сильним бажанням удосконалитися, робити своє життя яскравим, насиченим без шкідливих звичок. Стільки вражень ви не отримаєте в шинку за кухлем пива або за переглядом телевізора. Хочемо виразити свою безмежну вдячність депутату від ДВРЗ та Старої Дарниці Павлу Тесленку за повну підтримку та допомогу в організації та проведенні змагань.Такі сучасні спортивні заходи плануємо спільно з організаторами проводити систематично. Це буде справжнє шоу якому ми дали назву «Спорт Хрещатик». Ми залучаємо Всіх до Здорового Способу Життя!» - розповів лідер Київського руху за здоровий спосіб життя Денис Гай.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Спорт" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):