Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини ДВРЗ: патруль ДАІ оперативно знайшов викрадений біля будинку автомобіль

Субота, 16.03.2013    За матеріалами УДАІ ГУ МВС України в м.Києві

   13 березня близько 2300 до райуправління Дніпровського району ГУ МВС України в м.Києві звернувся автовласник і повідомив, що його машину викрадено. З’ясувалося, що він залишив свій «ВАЗ» у дворі будинку №39З по вулиці Алма-Атинській (ДВРЗ).
   На той час з моменту крадіжки минуло близько години. Власник зазначив, що автомобіль заправлено - в баку 30 літрів бензину, а в багажнику - ще 60. Заявник ніяк не міг зрозуміти, кому знадобилися його старенькі «Жигулі» 1978 року випуску.
   Співробітники ДАІ негайно розпочали пошуки. Близько 3-ої години ночі на вулиці Червоногвардійській патруль ДАІ помітив схожий за прикметами автомобіль. Коли його зупинили, водій не зміг надати документи і пояснити, хто ж є власником авто. Для з’ясування обставин чоловіка та авто було доправлено до райвідділу. Там і з’ясувалося, що крадій авто - це… 25-річний сусід потерпілого.
   Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що злочинці найчастіше викрадають чи пошкоджують автомобілі, які ночують саме в дворах будинків. Рекомендуємо залишати автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах, а також обладнати своє авто протиугонними пристроями.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЧП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):