Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На Старій Дарниці приймають одяг для безпритульних

П'ятниця, 15.03.2013    За матеріалами Благодійного фонду "Соціальне партнерство"

На Старій Дарниці збирають одяг для безпритульних    З 1 березня 2013 року кожний киянин має можливість передати непотрібну деталь гардеробу в спеціальний прийомний пункт – банк гуманітарного одягу. До тих, хто не може відвезти одяг особисто, виїжджатиме спеціальний автомобіль.
   Про це повідомив президент благодійного фонду «Соціальне партнерство» Артем Макеєв: Кожний із нас може стати благодійником і допомагати людям, які цього потребують. Для цього зовсім не обов'язково давати гроші. У багатьох є маса речей, які нам непотрібні. Наші шафи заповнені одягом, який ми давно не носимо, і навряд чи носитимемо. Вже зараз фонд починає формувати запас теплого одягу на наступну зиму. Тому закликаємо приєднуватись до програми «Кияни для киян», адже можливо саме від вашої допомоги може залежати життя людей.
   Збір одягу проводиться на базі БЦ «Стефанія», який знаходиться за адресою: місто Київ, провулок М. Лобачевського, 8-А. Також діють телефонні лінії +38(044)591-54-44, (093)142-84-57, по яких можна отримати необхідну інформацію - як саме здати речі, або навпаки повідомити про потребу в одязі.



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):