Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Догхантери потруїли десятки собак на ДВРЗ

Четвер, 14.03.2013    За матеріалами веб-сайту ГУ МВС України в м.Києві та інтернет-форумів

   Труп собаки на перехресті Марганецької та Волховської вулиць Ще з лютого місяця 2013 року доводиться чути про численні випадки отруєння собак у різних районах м.Києва. Так, 21 лютого до чергової частини Деснянського райуправління міліції надійшло повідомлення від волонтерів Київського центру ідентифікації тварин про виявлення 16 трупів собак по вулиці Крайня. А 26 лютого до чергової частини Дніпровського райуправління міліції надійшло повідомлення від представника Київського центру ідентифікації тварин про виявлення 17 трупів собак у парку культури та відпочинку «Гідропарк».
   У зв'язку з цими, та іншими фактами ГУ МВС України в м.Києві нагадує, що, відповідно до ч.1 статті 299 Кримінального кодексу України: «Жорстоке поводження з тваринами», на винних у цьому виді злочину очікує покарання у вигляді арешту на термін до 6 місяців.
   На днях масове отруєння собак відбулось на житловому масиві ДВРЗ. Пропонуємо прочитати два повідомлення з інтернет-форумів. Перше - це застереження власникам домашніх тварин, а друге - звіт одного із догхантерів на прізвисько "Скурагін".

Масове отруєння собак на ДВРЗ Масове отруєння собак на ДВРЗ

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЧП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):