Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Безалкогольна вечірка в ресторані "Арагац" (ДВРЗ)

П'ятниця, 08.03.2013    За матеріалами газети "Дніпровець"

   В середу, 6 березня о 17:00 розпочалась безалкогольна вечірка "WORKOUT NON-ALCOHOL PARTY", яка пройшла під девізом "За здоровий спосіб життя". Провела її Всеукраїнська громадська організація "STREET WORKOUT" за підтримки депутата Київради Павла Тесленка. На вечірці була велика кількість конкурсів, а також виступи переможців шоу «Україна має талант-4».
   Учасники вечірки залишились задоволені:
Павло Тесленко – депутат Київради, організатор вечірки:
   «Ми створили цю вечірку спільно з активною тверезою молоддю щоб зруйнувати стереотип про те, що неможливо розважатись без алкогольних та наркотичних засобів. На ДВРЗ давно існує проблема з алкоголем, тому вирішили як приклад провести вечірку саме тут. Ми давно підтримуємо ідею здорового способу життя і робимо все можливе щоб правильно направити молодь. Такі вечірки обов’язково наберуть обертів та отримають безліч своїх прихильників.»
   Денис - студент, мешканець ДВРЗ:
   Все було на найвищому рівні, як учаснику й глядачу мені все сподобалось. Вдячний організаторам за цю вечірку, сподіваюсь, не останню! Я побачив і впевнився в тому, що наш ДВРЗ теж зможе стати спортивним! Загалом одні позитивні емоції, нові знайомства. Я думаю, ця вечірка пройшла на ура!
   Комина Микола Юрійович - мешканець Дніпровського р-ну (ДВРЗ) учасник команди Arizone workout:
   Пропагую здоровий спосіб життя. Був гостем на безалкогольній вечірці в стилі workout, яка проходила 6 березня в ресторані Арагац. Дуже вдячний організаторам, особливо Павлу Тесленку. Без нього не було б цього. Вечірка пройшла просто супер. Я дуже задоволений, була відмінна компанія, чудова програма, було дуже класно. Чекаю ще таких незабутніх вечірок!

Безалкогольна вечірка в ресторані "Арагац" (ДВРЗ) Безалкогольна вечірка в ресторані "Арагац" (ДВРЗ) Безалкогольна вечірка в ресторані "Арагац" (ДВРЗ) Безалкогольна вечірка в ресторані "Арагац" (ДВРЗ) Безалкогольна вечірка в ресторані "Арагац" (ДВРЗ) Безалкогольна вечірка в ресторані "Арагац" (ДВРЗ) Безалкогольна вечірка в ресторані "Арагац" (ДВРЗ) Безалкогольна вечірка в ресторані "Арагац" (ДВРЗ) Безалкогольна вечірка в ресторані "Арагац" (ДВРЗ)

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):