Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зустріч ветеранів ДВРЗ 23 лютого

Субота, 02.03.2013    Фото з газети "Дніпровець"

   Люди старшого віку потребують спілкування не менше, ніж молодь, але часто бувають позбавлені такої розкоші через хвороби та пов'язану з ними маломобільність. Тож вони вдячні за будь-яку можливість зустрітись із ровесниками та поділитись з ними як спільними спогадами, так і власними буденними проблемами.

Зустріч ветеранів ДВРЗ 23 лютого

   Одна з таких зустрічей відбулась 23 лютого в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району м.Києва (ж/м ДВРЗ, вул.Алма-Атинська, 109). Як завжди, гостей привітали учасники місцевих самодіяльних колективів - ансамбль народної пісні "Дубрава" (керівник - Ярослав Петрик), дитячі ансамблі пісні й танцю. З привітанням і побажаннями до ветеранів звернувся депутат Київської міської ради, член фракції Партії регіонів Павло Тесленко.

Зустріч ветеранів ДВРЗ 23 лютого

   Після закінчення офіційної частини заходу ветерани зібрались за столиками з принесеними з дому скромними гостинцями, поговорили й про минулі часи, і про сьогодення.
   Не всім присутнім сподобалась організація зустрічі. Зокрема, частина ветеранів хотіли б послухати й подивитись більш тематичний концерт, наприклад, пісні воєнних років. Інші ж залишились задоволеними виступом духового оркестру. Не обійшлося й без курйозного моменту - організатори заходу не вимкнули вчасно мікрофони, і присутні почули їхню міні-сварку :)
   Незважаючи на зазначені та інші недоліки зустрічі, в цілому варто подякувати організаторам за черговий вияв турботи про літніх мешканців ДВРЗ.

Зустріч ветеранів ДВРЗ 23 лютого

   Дивно, що представників інших політичних сил, крім Партії регіонів, на ДВРЗ не видно й не чути. Чи цей залізнично-лісовий анклав цікавить їх виключно перед виборами? Настав час і для питання: "Де наш депутат Ксенія Ляпіна?"


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):