Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Театр "Дзеркало" запрошує глядачів на виставу "Заморочене весілля"

Середа, 27.02.2013    Текст та афіша надіслані театром народної традиції "Дзеркало"   Виставу відмінено!

Театр "Дзеркало" запрошує глядачів на виставу "Заморочене весілля"    Театр української традиції Дзеркало запрошує глядачів на виставу "Заморочене весілля" (комедія за оповіданням М.Зощенка), яка відбудеться завтра, 28 лютого 2013 року о 18-30 в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (ДВРЗ, вул.Алма-Атинська, 109).
   Дія вистави відбувається в 1960-ті роки, в Україні, а точніше - на околиці Києва. Весь вихор подій вистави крутиться навколо двох друзів-студентів: Остапа Забімбаного (актор Дмитро Сторчоус) та Мажора (Вадим Слівчак), які живуть, скажемо так – не в достатку та ще й в гуртожитку. Всі свої проблеми вони мріють вирішити вдалим одруженням. Одному з них таланить - Остап випадково в трамваї знайомиться з буфетницею партійного VIP буфету - Ганжелою Цицюк (Юлія Шандро). Він вирішив, що Ганжела – це та золота жила, яка приведе його до багатства, великих змін та омріяної КВАРТИРИ. Вже після третього побачення пропонує їй одружитися, і на його радість, отримує згоду.
   Вистава насичена музикою, танцями, піснями. Так, пошуки нареченої відбуваються під запальні танці у стилі рок-н-рол. Постановку танців здійснила балетмейстер Людмила Глушко, вони, ніби приправа Чілі, додають гостроти виставі. Все дійство наповнене щирим гумором, що проявляється і в барвистих костюмах, і в молодіжному жаргоні, сказаному до слова, і в купі кульок, які літють скрізь по сцені. Доповнює весь цей вихор емоцій чудова українська пісня у виконанні співака, поета і музиканта Василя Гонтарського у супроводі гурту «Вася CLAB».
   Тривалість вистави – 1 год. 40 хв. (без антракту). Вартість квитків 40 грн. Довідка та бронювання квитків за телефонами: (096)5052206, (044)5689840, та на сайті www.dzerkalo.kiev.ua.

Театр "Дзеркало" запрошує глядачів на виставу "Заморочене весілля"

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):