Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Приватизація гуртожитку на ДВРЗ

Понеділок, 18.02.2013    За матеріалами газети "Хрещатик"

   Петро Пантелєєв Минулого року у комунальну власність територіальної громади міста Києва прийнято 37 гуртожитків. Відтак, близько 5 тисяч сімей тепер зможуть приватизувати власне помешкання. Про це повідомили в управлінні розвитку та реформування житлово-комунальної інфраструктури Київської міської держадміністрації.
   «Зважаючи на незадовільний стан будівель гуртожитків, переданих у комунальну власність, починаючи з минулого року міською владою було прийнято рішення щодо виділення цільового фінансування для капітального ремонту цих будинків. Всього в 2012-му році вдалося залучити близько 3 мільйонів гривень з державного бюджету», – наголосив начальник управління розвитку та реформування житлово-комунальної інфраструктури КМДА Петро Пантєлєєв.
   За його словами, розпочато роботи з ремонту покрівель, фасадів, інженерних мереж та місць загального користування гуртожитків за наступними адресами: вул.Волкова, 10-А; вул.Глінки, 7; вул.Брюллова, 10; вул.Новопольова, 81; вул.Новопольова, 93; вул. Виборзька, 44; вул.Алма-Атинська, 36-А.

Приватизація гуртожитку на ДВРЗ

   Також він повідомив, що на завершення розпочатих робіт і проведення ремонтів у гуртожитках, які найближчим часом будуть передані в комунальну власність територіальної громади, бюджетом міста на 2013 рік передбачено ще 5 млн. грн.
   «Залишається ще 120 столичних гуртожитків, які також можуть бути передані в комунальну власність, проте їхні власники (підприємства, організації, державні установи) не поспішають давати згоду на передачу. Кожний власник гуртожитку отримав лист від КМДА з проханням повідомити про наміри щодо передачі, або розглянути можливість передачі гуртожитків та її терміни», – додав начальник управління розвитку та реформування житлово-комунальної інфраструктури Петро Пантєлєєв.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):