Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Старі фото ДВРЗ як антикваріат

Середа, 13.02.2013    

   Київська компанія "ІнтерАртСервіс3000" займається організацією виставок та аукціонів образотворчого і прикладного мистецтва, а також предметів, які становлять історико-культурну цінність (антикваріату).
   Компанія пропонує подарункові книги, переплетені натуральними матеріалами, деякі з них можуть прикрашатись розписаними вручну емалями, оброблятись золотом, серебром та мозаїкою. В антикваріаті спеціалізується на папері: карти, плани міст, листівки, гравюри, старовинні книги, рідкісні фото, плакати, афіші та інша продукція, яка становить високу колекційну цінність.

Старі фото ДВРЗ як антикваріат

   З плином часу до переліку антикваріату потрапляють предмети дедалі ближчого минулого. Приємно, що вже надійшла черга довоєнних та повоєнних років, до яких відноситься побудова селища Дарницького вагоноремонтного заводу (ДВРЗ), та датується історія Старої й Нової Дарниць.
   У списку антикварних фотографій, які пропонує компанія "ІнтерАртСервіс3000" - фото вулиці, побудованої для робітників Дарницького вагоноремонтного заводу, та фото будинку в Дарниці.

Старі фото ДВРЗ як антикваріат

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Історія Києва" та "Фото".


Вам була корисна ця стаття?

Володимир  16.02.2013 09:27
На розміщеному ретрознімку щойно побудована нинішня вулиця Марганецька (тоді - Нова, під якимось номером). Поки що немає ні дерев, ні кущів, лише поодинокі сосни. Біля одного з будинків - декілька чоловік, мабуть перші новосели. Цікаво, хто вони? Можливо хтось з наших батьків. На жаль, не видно нашого будинку на перетині вулиць Марганецька - Волхівська.
Дякую.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):