Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Магазин "Квітник" мешканцям ДВРЗ - висловлюйте почуття мовою квітів!

Неділя, 10.02.2013    Фото з сайту "Квітник"

   Протягом життя нам доводиться по-хорошому заздрити успіхам оточуючих, причому не випадковим успіхам, а заслужено здобутим завдяки видатним якостям людей. Здібні, але далекі від техніки люди заздрять спеціалістам по ремонту автомобілів і комп'ютерів, чи наприклад програмістам, інші - талантам до музики чи іноземних мов. І безумовно ми заздримо справжнім професіоналам, які досконало володіють своєю справою - не в останню чергу завдяки любові та творчому підходу до неї. Про таких кажуть: "Людина на своєму місці".
   Польська поетеса, лауреат Нобелівської премії Віслава Шимборська казала: "...Вдохновение не является исключительной привилегией поэтов или вообще людей искусства. Есть, была и всегда будет определенная группа людей, которых посещает вдохновение. Это те, кто сознательно выбирают себе работу и выполняют ее творчески и с увлечением. Бывают такие врачи, бывают такие педагоги, бывают такие садовники и еще сотни профессий... Несмотря на трудности и неудачи в работе, их интерес не угасает. Из каждой решенной проблемы возникает множество новых вопросов. Вдохновение рождается из постоянного "не знаю".

   Мешканцям ДВРЗ пощастило - на їхніх очах створився і розвивається колектив професіоналів, які займаються квітами. Офіс інтернет-магазину "Квітник" - вул.Алма-Атинська, 75 - відкрився порівняно недавно, але вже встиг завоювати повагу вдячних покупців та здобути постійних клієнтів. Між тим, продаж квітів - це непроста справа, яка вимагає, крім спеціальних знань, ще й досконалого знання мови квітів. Наприклад, всі знають, що троянда символізує кохання, однак не всі користуються більш тонкими відтінками: Магазин
• чайна - краса завжди нова;
• червона - справжнє кохання;
• синя - таїнство, досягнення неможливого;
• біла - вічна любов, мовчання або невинність, туга, доброчесність, чистота, скритність, благоговіння і смиренність;
• жовта - дружба, щастя, радість;
• рожева - ввічливість, чемність, люб'язність;
• темно-рожева - подяка, вдячність;
• світло-рожева - бажання, пристрасть, радість життя, молодість, енергія;
• бордова - ненавмисна краса;
• коралова - бажання, пристрасть;
• блідо-бузкова - любов з першого погляду;
• біло-червона - єдність, спільний інтерес;
• червоно-жовта - захват, щастя і хвилювання;
• без шипів - кохання з першого погляду.


   Професійний і чемний персонал "Квітника" залюбки підбере чи складе для покупців як дорогий вишуканий букет чи квіткову композицію, так і економний варіант подарунку. При здійсненні покупки підкаже, як найвдаліше висловити мовою квітів певні емоції, та який варіант найкраще пасуватиме до події в житті. Знаючи про плани розширення бізнесу, бажаємо "Квітнику" успіхів у розвитку, та збереження незмінно доброзичливого ставлення до клієнтів, грунтовного підходу до улюбленої справи.

   Психологи кажуть, що якщо ми в іншій людині помічаємо певну якість, вона обов'язково присутня і в нас самих. Типова гра психологічних тренінгів - складання пар слухачів (як правило, "мальчик-девочка"), які дивляться один одному в очі й кажуть наприклад таке: "Настя, ты очень доброжелательна и ответственна. Это есть и у меня!"
   Якщо читачі цієї замітки помічають та цінують професійний і творчий підхід до роботи, поважають людей, які знаходяться "на своєму місці", значить: "Это есть и у вас!"


   Від редакції додамо: а якщо комусь із читачів замітки закортить відвідати офіс магазину "Квітник" чи зробити інтернет-замовлення в ньому, значить, публікація досягла мети, а її автор - задовільно виконав свою роботу :)


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Магазини".


Вам була корисна ця стаття?

Наталья  10.02.2013 17:16
Большое спасибо за статью!
Очень приятно, что наш цветочный магазин помимо продукции имеет возможность предоставить клиентам приятное общение, консультацию и хорошее настроение!!! Цветы - яркие краски жизни, положительные эмоции, которых часто не хватает в обыденной жизни! Дарите цветы и наслаждайтесь подаренными! Это по настоящему дорогой знак внимания, любви и уважения! Будем рады общению и реализации заказов клиентов!
с ув. Наталья, флорист магазина "Квiтник"

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):